HUOM: KOSKA KORVATULPPAMME OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ KYSYTTYJÄ, VOIT TILATA VAIN NELJÄ PARIA KOLVATULPPIA KERRALLA.

VARASTO: MATALA 🟠

Niin helppoa se on!

1. Valitse malli ja tee tilaus

Valitse haluamasi seitsemästä eri mallista ja klikkaa Osta nyt.

2. Korvanmittaus

Ota älypuhelimellasi kuva vasemmasta ja oikeasta korvastasi ja lisää kuva järjestelmään.

3. Vahvista tilaus

Korvanmittauksen jälkeen voit vahvistaa tilauksen ja maksaa.

TERVETULOA BOLLSEN HEARING PROTECTIONIN MAAILMAAN

Me kaikki tiedämme sen – parhaan tuotteen loputon etsiminen parhaaseen hintaan. Se on erinomaisen asiakaspalvelun ja ainutlaatuisen suorituskyvyn yhdistelmä. Olemme testanneet päivittäin monenlaisia tuotteita ja lukemattomien yritysten jälkeen olemme kehittäneet täydelliset korvatulpat uintiin.

 • Testivoittaja useiden tuotteiden joukosta kategoriassa Uimiseen sopivat korvatulpat.
 • Mukavimmat korvatulpat uima-altaaseen tai mereen – tehty päivittäiseen käyttöön, pitkä käyttöikä.
 • Watersafe+-malli on helppokäyttöinen, erityisesti uima-altaan lähtötelineeltä hypätessä.
 • Isoin etu: korvatulpat on helppo asettaa korviin, ja ne istuvat nopeasti paikoilleen korvassa. Ne mukautuvat nopeasti korvakäytävään pehmeän silikonin ansiosta.
 • Korvatulpat pitävät veden poissa korvista todella hyvin, ja ne sopivat erityisen hyvin snorklaukseen tai sukeltamiseen
 • Valmistusmateriaali on tehty testatusta lääketieteelliseen käyttöön tarkoitetusta silikonista, eikä se sisällä BPA:ta, PVC:tä, pehmitteitä, lateksia tai kadmiumia. Ihanteellinen allergisille lapsille.
 • 98 % kyselyyn osallistuneista asiakkaista oli tyytyväisiä suodatinteknologian tehoon ja on havainnut tinnitusoireidensa vähentymistä.
 • Tehokkaan melunvaimennuksen (SNR 24 dB) ansiosta suojaat korvasi tehokkaasti kovilta ääniltä ja kuulet yhä puheen ja esimerkiksi uimaohjaajien äänet normaalisti.
 • Kartion muotoiset helttarakenteiset korvatulpat sopivat korviin ja ovat ihanteelliset pienille ja keskisuurille korville sekä pitkäkestoiseen käyttöön.
 • Voidaan käyttää uudelleen jopa 100 kertaa – säästää ympäristöä.
 • Itsenäisten saksalaisten laboratorioiden testaama.

MITEN TUOTTEEMME EROAA MUISTA KORVATULPISTA?

Vuosien kehitystyön ja yli 1 700 erilaisen testin jälkeen yhdistimme ensimmäisenä kaksi teknologiaa ja kehitimme AR KI Tech -teknologian (klikkaa tästä). Tarjoamme asiakkaalle verkossa toimivan korvanmittausteknologian, joka perustuu tietokoneavusteiseen laajentuneeseen todellisuuteen (AR – korvakäytävän mittaus) sekä keinoälyn käyttöön (KI – empiiristen arvojen vertailu), ja näin voimme tarjota asiakkaillemme täydelliset korvatulpat:

 • Tuote tarjoaa loistavat mahdollisuudet tasapainoiseen uneen.
 • Toisin kuin moni muu valmistaja, olemme kehittäneet nykyisen tuotteemme yhteistyössä asiakkaiden kanssa.
 • Olemme ensimmäinen korvanmittausteknologiaa hyödyntävä kuulosuojainten valmistaja.

BOLLSEN® Hearing Protectionin korvatulpat tuovat lisäarvoa arkeesi, sillä ne vähentävät korvien haitallisena pitämää melua patentoidun suodatinteknologian avulla. Watersafe+ -korvatulpat sopivat ihanteellisesti:

 • uimiseen, uimatunneille tai vesiharrastuksiin
 • snorklaukseen ja sukeltamiseen 3 metriin asti
 • snorkelling, diving up to 3m
 • surffailuun ja leijalautailuun
 • äänenvaimennukseen sisäuima-altaissa
 • lapsille, joilla on korvatulehdus

Erityisesti vuorotyötä tekevät ihmiset, joiden täytyy nukkua päiväsaikaan, ovat jatkuvasti melun ympäröimiä.

Hyödynnä tilaisuus ja tilaa korvatulppasi 40 päivän rahat takaisin -takuulla siinä tapauksessa, että et ole tyytyväinen tuloksiin kolmen viikon käytön jälkeen (klikkaa tästä).

Olemme erikoistuneet kuulosi suojeluun ja haluamme myös parantaa elämänlaatuasi tuotteellamme, joka vähentää väsymystä ja melua ja voi myös lieventää tinnitusoireita.

Askeleen edellä – erityisesti kierrätyksen, kestävyyden ja ympäristönsuojelun saralla

Me BOLLSENilla kehittelemme jatkuvasti uusia ideoita ja ratkaisuja. Olemme markkinoiden ykkönen ja tavoitteemme on olla innovaatiojohtaja ja pioneeri erityisesti kestävän kehityksen saralla. Olemme asettaneet itsellemme seuraavan tärkeän tavoitteen kierrätyksen, pakkausmateriaalin ja ympäristönsuojelun osalta:

Vuoteen 2025 mennessä olemme hiilineutraali yritys

Pieni hiilijalanjälki Vastuu planeetastamme sekä ympäristöstämme on myös suurelta osin omissa käsissämme. Siksi teemme jatkuvasti ja ahkerasti töitä pienentääksemme ekologista jalanjälkeämme mahdollisimman paljon. Saavuttaaksemme vuoden 2025 tavoitteemme hyödynnämme tehostettua tuotantoa, uusiutuvia energialähteitä ja uudelleenkäytettäviä tuotteita.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

You can still hear very well. I even talk to friends at the edge of the pool while wearing earplugsand a rubber bathing cap.

Buy Here > Watersafe+

Kuulet yhä oikein hyvin. Itse voin jopa jutella altaan reunalla oleville ystävilleni, kun käytän korvatulppia ja kumista uimalakkia.

Osta täältä&gt > Watersafe+

Ei, nämä korvatulpat ovat uimista varten. Testivoittajamalli Life+ sopii paremmin nukkumiseen. Löydät sen tämän linkin takaa

Osta täältä&gt > Life+

Life+-malli on erittäin mukava nukkuessa, ja se on kehitetty erityisesti kyljellään nukkuville. Korvatulpat ovat lyhyemmät kuin muiden valmistajien mallit, eivätkä ne ulotu juurikaan korvan ulkopuolelle. Tämä malli onkin ihanteellinen kyljellään nukkuville. Tässä on erään Münchenissä asuvan asiakkaamme kokemus: Anita Stadler, hammaslääkäri, München-Perlach: nukun kyljelläni enkä ole löytänyt yksiäkään mukavampia korvatulppia! Ne suojaavat melulta paremmin kuin muiden valmistajien korvatulpat. Ne vaimentavat puolisoni kuorsauksen todella hyvin, ja siksi suosittelen sitä potilailleni, jotka narskuttelevat hampaitaan. --> Osta täältä (klikkaa tästä)

Tilauksesi toimitetaan 1–3 työpäivän kuluessa ja ainoastaan luotettavan kuljetuspalvelun Postin ykkösluokassa. Käsittelemme ja toimitamme tilauksesi mahdollisimman kustannustehokkaasti, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme ilmaiset toimitukset. Jos huomaat Omista tilauksistasi, että tilaustasi ei ole vielä lähetetty, ei ole syytä huoleen. Tilattujen tuotteiden toimituksessa saattaa kestää odotettua pidempään, mutta toimitamme tilauksesi siten, että se saapuu arvioituun saapumispäivään mennessä.

Kun teet tilauksen osoitteesta bollsen.fi, sinulle ei tule toimituskuluja.

Tuotteemme ovat aina kysyttyjä. Useista laaduntarkastuksista johtuen valmistamme uusia tuotteita todella hitaasti.

Tarjoamme 40 päivän rahat takaisin -takuun, mikäli et ole tyytyväinen tulokseen kolmen viikon käytön jälkeen. Voit lukea takuuehdot täältä. Voit palauttaa tuotteet 40 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Tämän pidennetyn palautusoikeuden edellytyksenä on, että tuotteet ovat alkuperäisessä pakkauksessaan lisätarvikkeet mukaan lukien ja että mukaan liitetään myös täytetty palautuslomake. Tuotteiden sinetin täytyy olla ehjä ja pakkauksen avaamaton, kun ne palautetaan. Hygieniasinetti ei saa olla rikottu. Tutustuthan yleisiin käyttöehtoihimme.

orkealaatuinen suodatinteknologia suodattaa ei-toivotut äänet ja melun, mutta ihmisääni tai herätyskello kuuluu yhä. Moni asiakkaistamme käyttää BOLLSEN® Hearing Protectionin valkoista versiota nukkumiseen, opiskelemiseen tai sairaalakäynneillä. Ne sopivat myös kuorsausäänien vaimentamiseen.--> Osta täältä (klikkaa tästä)

Bollsen kuulonsuojaimet - Life+ korvatulpat nukkumiseen

Aseta korvatulpat etusormellasi varovasti korviin ja kierrä ne hitaasti korvakäytävään. Korvatulpat suojaavat korvakäytäväsi hetkessä, ja tuskin huomaat sitä, koska korvatulpat ovat ihoystävälliset.

Voit käyttää korvatulppia niin kauan kuin haluat, eikä niistä ole haittaa korvakäytävälle.

Jotta voit käyttää BOLLSEN-korvatulppia 100 kertaa, tuote tulee puhdistaa puhtaalla kankaalla tai miedolla puhdistusaineella (saippualla).

Life+-mallin korvatulpat ovat kartion muotoiset, ja niissä on helttamainen rakenne, joten ne sopivat erityisen hyvin pienille tai keskikokoisille korvakäytäville. --> Osta täältä (klikkaa tästä)

BOLLSEN Hearing Protectionin keskimääräinen melunvaimennusarvo (SNR) on 24 dB. Vaimennusarvo on testattu itsenäisissä laboratorioissa ISO 4869 -standardin mukaisesti. Tasainen melunvaimennus korkeilla (H) keskitasoisilla (M) ja matalilla (L) taajuuksilla: H=24 dB, M=21 dB, L=19 dB.

Korvatulppien elinkaari riippuu siitä, miten usein niitä käytetään. Säännöllinen puhdistus pidentää niiden elinkaarta huomattavasti. Suosittelemme, että ostat uudet BOLLSEN-korvatulpat neljän kuukauden päivittäisen käytön jälkeen, eli yli 100 käyttökerran jälkeen. Jos et käytä korvatulppia joka päivä, ne kestävät pidempään. --> Osta täältä (klikkaa tästä)

SUOJELEMME KORVIASI

3 Pakkausta
59,95 €
116,85 €
Sis. ALV, toimitus
Ilmainen toimitus
40 päivän rahat takaisin -takuu
Toimitetaan 1–3 työpäivän kuluessa
300 käyttökertaa
Osta nyt!
1 pakkaus
38,95 €
Sis. ALV, toimitus
Ilmainen toimitus
40 päivän rahat takaisin -takuu
Toimitetaan 1–3 työpäivän kuluessa
100 käyttökertaa
Osta nyt!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Kuulonsuojaus

Life+

26,95 

Sisältää 22% DDV
Ilmainen toimitus

Kuulonsuojaus

Watersafe+

26,95 

Sisältää 22% DDV
Ilmainen toimitus

Kuulonsuojaus

Music SoundPRO

26,95 

Sisältää 22% DDV
Ilmainen toimitus

Kuulonsuojaus

Moto+

26,95 

Sisältää 22% DDV
Ilmainen toimitus

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)