Palautuskäytäntö

Palautukset
Palautuskäytäntömme on 14 päivää. Jos tuotteiden vastaanottamisesta on kulunut 14 päivää, valitettavasti sinulla ei sen jälkeen ole palautus- tai vaihto-oikeutta. Jotta voit palauttaa tuotteen, sinulla tulee olla kuitti tai tosite ostosta.
 
Palautukset (tarvittaessa)
Kun olemme vastaanottaneet ja tutkineet palauttamasi tuotteen, lähetämme sinulle sähköpostilla ilmoituksen, että olemme vastaanottaneet tuotteen. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos hyvitys hyväksytään, käsittelemme hyvityksesi, ja luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavallesi tehdään automaattisesti hyvitys tietyn ajan kuluessa.
 
Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset (tarvittaessa)
Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin vielä pankkitilisi. Ota sen jälkeen yhteyttä luottokorttilaitokseesi, sillä hyvityksen viralliseen lähettämiseen voi mennä jonkin aikaa. Ota sen jälkeen yhteyttä pankkiisi, sillä hyvityksen lähettämisen käsittelyssä menee usein jonkin aikaa. Jos olet käynyt nämä vaiheet läpi etkä silti ole vielä saanut hyvitystäsi, lähetä meille sähköposti osoitteeseen hello@bollsen.fi.
 
Vaihdot (tarvittaessa)
Vaihdamme tuotteita vain, jos ne ovat viallisia tai vahingoittuneita. Jos haluat tilalle saman tuotteen, lähetä meille sähköposti osoitteeseen hello@bollsen.fi ja lähetä tuotteesi alla olevaan osoitteeseen.
 

Palautusosoite
Lähetä tuotteet ja täytetty palautuslomake (klikkaa tästä) seuraavaan osoitteeseen:

Suomalaiset ja EU:n asiakkaat:

BOLLSEN® Hearing Protection – ERTG, d.o.o.
Dunajska cesta 159
1000 Ljubljana
Slovenia

UK-asiakkaat:

ERTG d.o.o. c/o myWarehouse Ltd
Unit 28, Heathfield,
Stacey Bushes
Milton Keynes
MK12 6HP

Emme maksa palautusten ja vaihtojen postikuluja. Postikuluja ei hyvitetä. Jos saat hyvityksen ja olet maksanut toimituksesta, toimituskulu vähennetään hyvityksestäsi.

Vaihdetun tuotteen saapumisaika saattaa vaihdella asuinpaikastasi riippuen.

Jos lähetät yli 75 € arvoisen tuotteen, suosittelemme käyttämään toimituspalvelua, jossa on seuranta tai vaihtoehtoisesti ostamaan toimitusvakuutuksen. Emme takaa, että vastaanotamme palauttamasi tuotteen.

Pidempi palautuskäytäntö 40 päivän rahat takaisin -takuulla

Jos olet jostain syystä tyytymätön bollsen-hearingprotection.com-verkkokaupasta ostamaasi tuotteeseen, voit pyytää osittaista hyvitystä tai hyvitystä koko tuotteen hinnasta 40 päivän kuluessa ostopäivästä. Voit palauttaa minkä tahansa tuotteen (alla määritellyn mukaisesti), jonka ostit bollsen-hearingprotection.com-verkkokaupasta alla olevien ehtojen mukaisesti.

Jotta voit saada hyvityksen, kaikkien alla olevien ehtojen on täytyttävä:

  • Sinun täytyy hakea tuotteiden palautusta asiakaspalvelustamme 40 päivän kuluessa ostopäivästäsi. Jotta voit hakea tuotteiden palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluun täältä.

  • Sinun täytyy palauttaa tuote yritykselle BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. hyvitystä varten.

  • Sinetöityjen tuotteiden takuuaika päättyy ennenaikaisesti, jos tuotteet eivät sovellu palautettaviksi terveys- tai hygieniasyistä tai jos niiden sinetti on poistettu toimituksen jälkeen.

  • Sinun täytyy antaa tilausnumero tuotetta palauttaessasi.

  • Sinun täytyy maksaa kaikki toimituskulut etukäteen ja olet täysin vastuussa, jos palautettavat tuotteet katoavat tai vaurioituvat, kun niitä palautetaan yritykselle BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o.

  • Jos palautat tuotteet yritykselle BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o. hakematta ensin palautusta yritykseltä BOLLSEN® Hearing-Protection – ERTG d.o.o., pidätämme oikeuden kieltäytyä kyseisen palautuksen hyväksymisestä.